Događaji i konferencije

Događaji i konferencije

Saznajte više

U Aurel-u možete organizovati bilo koju vrstu događaja. Naša višenamjenska sala je mjesto gdje se posao i zadovoljstvo spajaju. Opremljena u skladu sa poslednjim tehnološkim dostignućima, ova sala će, bez konkurencije, odgovoriti na najvisočije poslovne zahtjeve. Naši zaposleni će sa zadovoljstvom pomoći u pripremi i organizaciji, ali i u toku događaja, kada god Vam zatreba nasa podrška.

Mi ćemo Vaš posao pretvoriti u zadovoljstvo! Olakšajte svoj radni dan sa nekoliko pauza i uživajte u svježoj kafi, soku ili nekom kolaču. Kratak predah možemo pripremiti ispred radne sale, dok neke diskusije možete nastaviti i tokom pauze, na svježem vazduhu, na terasi restorana, gdje ćemo pripremiti posluženje za Vas.

DOGAĐAJI

Organizujte koktel ili gala večeru u glavnoj sali, koja će veoma brzo postati elegantna i prijatna hala za banket. Okupite svoje saradnike i partnere i proslavite uspješan posao. Bilo da se odlučite za stojeću ili banket varijantu, jednako ozbiljno i profesionalno ćemo se posvetiti Vašem upitu. Zavisno od zahtjeva koje imate, šef kuhinje će predloziti različite kombinacije jela, među kojima će sigurno biti i ona odgovarajuća. Mi kreiramo i karte pića shodno Vasim željama i mogućnostima. 

Konačno, učinićemo sve da ispunimo Vaša očekivanja i opravdamo povjerenje koje ste nam ukazali.

KONFERENCIJSKI SADRŽAJI

Naša sala od 116 m2 prostora nudi širok spektar mogućnosti po pitanju konferencijskih dešavanja. Sa mogućnošću podjele na dvije nezavisne prostorije, možemo organizovati dva odvojena događaja istovremeno. Sala za sastanke je idealno mjesto za susrete zatvorenog tipa.

TEHNIČKA OPREMA

Sve sale raspolažu sledećom opremom:

  • Projektor i platno
  • LED TV
  • Ozvučenje
  • Oprema za simultano prevođenje
  • Audio/Video zapis konferencije
  • Video konferencija
  • Laptop – na zahtjev
  • Wireless internet

Kako bi svi ovi sistemi funkcionisali besprekorno, a Vaš sastanak ili konferencija bili efikasni, naše osoblje je na usluzi tokom cijelog radnog dana.