Saznajte više o našem hotelu

Moderan i jednostavan, a istovremeno primjetno sofisticiran, Hotel Aurel obećava boravak za pamćenje.

Smješten u novoizgrađenoj poslovnoj zoni Podgorice, udaljen samo 1 km od centra grada, idealan je kako za poslovne, tako i za goste koji dolaze na odmor.

Izuzetno prostrane sobe predstavljaju pravi ugođaj prožimajući prijatnu i toplu atmosferu vrhunskim tehnološkim kreacijama. Hotel posjeduje "a la carte" restoran sa terasom, spa centar sa jacuzzijem, saunom i parnim kupatilom, dobro opremljenu teretanu, kao i konferencijske sale pogodne za organizaciju različitih konferencijskih događaja.

Dodatni hotelski sadržaji  i besprekorna usluga samo će dodatno upotpuniti Vas doživljaj boravka ovdje. 

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da dođete i posjetite Aurel! Bez obzira na razlog posjete, Vaše zadovoljstvo je naš konačni i jedini cilj.

SADRŽAJI I USLUGE

WIFI

Bežični internet je dostupan u svim gostinskim sobama i apartmanima, kao i u svim javnim prostorijama hotela, uključujući recepciju, restoran i bar, wellness i spa centar i konferencijsku salu(e), bez doplate.

GARAŽA

Za sve goste koji dolaze svojim automobilom, na zahtjev obezbjeđujemo parking mjesto u garaži, besplatno.

TRANSFER

Za one gosti koji dolaze avionom, vozom ili autobusom, nudimo uslugu transfera od/do hotela. Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate unaprijed kako biste zakazali transfer.

VEŠERAJ

Svaki Vaš zahtjev za usluge pranja, peglanja i slicno, biće procesuiran profesionalno i brzo, u roku od 24 časa. Ukoliko, ipak, imate potrebu za hitnom akcijom, uradićemo sve što je u našoj moći da ispunimo Vaša očekivanja.

PRISTUPAČNOST

Hotelski prostori koji su pristupačni za osobe sa invaliditetom: ulaz u hotel, gostinska soba, restoran, konferencijska sala i javni tolaeti.

ZA VAŠ UGOĐAJ…

  • Usluge recepcije 24h
  • Usluga buđenja
  • Osoblje sa znanjem više stranih jezika
  • Sef na recepciji
  • Prostorija za prtljag
  • Lift