Restoran i bar

Saznajte više

Smještene na trećem nivou, ove dvije jedinice funkcionišu kao jedna. Od ranog jutra do večeri možete uživati u modernom enterijeru ili u pogledu na udaljene crnogorske planine sa terase restorana.

Standardni obroci, brze zakuske i širok izbor pića, posluženi s osmijehom, samo su neki od razloga zašto ćete provesti sate ovdje…

 

A LA CARTE DORUČAK

Počnite dan sa stilom! Prepustite se jedinstvenoj usluzi u Podgorici.

Sve što treba da uradite jeste da sjednete, opustite se i poručite jelo. Odaberite izmedju Continental, Američkog, Engleskog, Crnogorskog i mnogih drugih doručaka. Naše osoblje će sa zadovoljstvom donijeti Vaše jelo u roku od nekoliko minuta, već uz prve gutljaje svježe kafe, čaja ili soka koje ste popili.

RUČAK I VEČERA

Ovaj elegantan, ali istovremeno prijatan restoran, otvoren je tokom cijelog dana. Možete uživati u internacionalnoj kuhinji, uključujući i domaće specijalitete, za ručak i večeru.

Primamljiva atmosfera i kvalitetna usluga učiniće svaki Vaš zahtjev lako ostvarljivim. Bez obzira da li je u pitanju poslovni ručak, romantična večera ili neformalno druženje, Aurel je pravi izbor.

ŠVEDSKI STO

Osim a la carte usluge, u potpunosti smo opremljeni i kvalifikovani za usluživanje na bazi švedskog stola. Isti se organizuje za veće grupe, obično korporativne, ali rado izlazimo u susret i specifičnim zahtjevima gostiju.